Huis

U bent hier: Home
© G.Fastenaekens, 2010

Our job : make Yours easier

Wanneer u uw logistiek toevertrouwt aan COPHANA, knoopt u een relatie aan met een vertrouwenspartner die actief bijdraagt aan de ontwikkeling van uw projecten en u op alle niveaus bijstaat met zijn knowhow.

 

De missie van COPHANA bestaat erin producenten in de gezondheidszorg te voorzien van geïntegreerde logistieke diensten. Daarbij levert het bedrijf een grote mate van personalisatie en hanteert het kwaliteitsnormen die beter zijn dan wat gangbaar is op de markt.

 

Uiteraard kunt u rekenen op een hoogwaardige logistieke dienstverlening volgens de strengste normen van de zorgsector. Maar we bieden nog veel meer. Niet alleen hebt u de keuze uit een uitgebreid en ongeëvenaard palet diensten, u kunt onze operaties ook in realtime opvolgen voor totale transparantie. Voor ons vertegenwoordigt uw samenwerking met COPHANA een engagement en garanties op een goede afhandeling, voor u betekent het een reële ondersteuning en hulp bij de uitoefening van uw beroep.

 

COPHANA is een jong, dynamisch en gemotiveerd team dat elke dag opnieuw paraat staat om u een hoogstaande dienstverlening te bieden en optimaal te anticiperen op uw behoeften. Wij zijn een dienstverlener die zich aanpast aan uw wensen en die perfect beantwoordt aan uw verwachtingen.

 

C.E.O.
Patrick Van Ooteghem