Onze Diensten Transport

U bent hier: Home / Onze diensten / Transport

De transporteur is een echte partner van de distributeur speelt zo een belangrijke rol voor de algemene kwaliteit van de dienstverlening. Voor een hoogwaardige "farmaceutische" service vertrouwt COPHANA het vervoer van de verzendingen toe aan kwaliteitspartners met wie wij al jaren een vertrouwensrelatie hebben:

 

Geodis Ciblex ( http://www.ciblex.be ) voor verzendingen bij omgevingstemperatuur

 

  Trans-o-flex ThermoMed (http://www.trans-o-flex.com )  voor verzendingen met koeltransport 

   PMC International' (http://www.pmcinternational.be)

 

Tous les jours, nous livrons les grossistes répartiteurs, les hôpitaux, les pharmacies, les parapharmacies et autres points de distribution ainsi que les professionnels de la santé dans tout le Benelux. Nos partenaires, spécialistes du transport pour le secteur pharmaceutique, assurent les livraisons quotidiennes en respectant les Bonnes Pratiques de Distribution (GDP). 

 

Elke dag leveren wij aan groothandelaars-verdelers, ziekenhuizen, apotheken, para-apotheken en andere distributiepunten, en aan professionals in de gezondheidszorg in de hele Benelux.Onze partners zijn specialisten in het transport voor de farmaceutische sector en verzekeren dagelijkse leveringen volgens aanbevolen distributiepraktijken (Good Distribution Practices - GDP).

 

Wij stellen alles in het werk om de volledige lading te leveren op dag D+1. Bij dringende bestellingen is het zelfs mogelijk om nog de dag zelf te leveren.

 

De transporteur houdt zich bezig met het sorteren en het voorbereiden van de leveringsronden. Dat sorteren is volledig automatisch op basis van een specifieke barcode en gebeurt 's nachts. Zodra het volume dat toelaat, verzenden wij mono-client pallets, die niet worden gedepalletiseerd en dus in de oorspronkelijke staat worden geleverd.

 

Elke levering is voorzien van een POD (Proof of Delivery). Wij garanderen de naspeurbaarheid van het vervoer van de producten dankzij een online opvolging van de verzendingen via ons Extranet en via de productie van POD's.

 

Indien gewenst kunnen wij producten overal ter wereld leveren en uw export organiseren, zowel logistiek als administratief.