Onze diensten facturatie

U bent hier: Home / Onze diensten / Facturatie

Bij COPHANA leveren wij niet alleen logistieke diensten, we verzorgen ook de facturatie van uw producten aan de klanten. Verder volgen we de betalingen en invorderingen op.

In dat geval worden uw producten in bewaring genomen in onze opslagruimten. We verwerken de bestellingen die naar ons worden gestuurd en factureren de goederen, hetzij in uw naam (laboratorium), hetzij in onze naam (COPHANA). Aan het einde van de maand stuurt u ons uw factuur, die u opstelt dankzij de realtime verkoopopvolging via het Extranet.

 

COPHANA verzekert ook het complete beheer van de algemene prijszetting (prijzen voor groothandels, ziekenhuizen, apotheken, ...) en kan dankzij de extreme flexibiliteit van het systeem ook de specifieke voorwaarden beheren die met uw verkoop- en marketingafdeling zijn afgesproken:

  • handelskortingen,
  • specifieke betaalvoorwaarden,
  • andere handelsakkoorden.

 

COPHANA richt zich nu al op de toekomst, met de dematerialisering van documenten. Wij kunnen gedematerialiseerde facturen genereren, die u vervolgens online kunt raadplegen. Wij zorgen tevens voor de bewaring van uw gedematerialiseerde facturen.