Onze professionele troeven

U bent hier: Home / Onze knowhow / Onze professionele troeven

COPHANA levert gespecialiseerde logistieke en distributiediensten en heeft een grote ervaring in de farmaceutische sector. Wij werken al vele jaren in die sector en beschikken over een team van professionals die opgeleid zijn voor onze business.

Wij leveren niet alleen de diensten die op deze website staan beschreven, maar kunnen u ook begeleiden bij al uw ontwikkelingsprojecten in de Benelux. Wij zijn continu op zoek naar optimalisaties en innovaties, zowel in onze business als in de uwe. Aarzel niet om contact op te nemen voor een meer gepersonaliseerd contact.

 

Onze professionele troeven:

  • Al vele jaren een specialist in de farmaceutische sector
  • Logistieke opvolging van A tot Z
  • Een optimale geografische ligging. COPHANA is gevestigd in La Louvière (in Henegouwen – België) in een recent bedrijvenpark voor logistieke dienstverleners in de farmaceutische sector, dat ideaal gelegen is aan grote verkeersaders voor een nationale en internationale distributie. 
  • Een grote, moduleerbare opslagcapaciteit. Een opslagplaats van 6000 m² met moduleerbare stockageplaatsen. Een volledig nieuwe koudekamer. Een grote flexibiliteit en een snelle uitvoering
  • Een grote groeicapaciteit. Een GDP-tool om de verwachte groei voor de komende jaren te ondersteunen. Wij hebben recent ook onze teams versterkt. Wij beschikken over een aanzienlijke opslagcapaciteit zodat we grote volumetoenames probleemloos kunnen opvangen.
  • Geavanceerde informaticatools: ERP, WMS, CRM, website en extranet met directe toegang tot bedrijfsgegevens. Wij kunnen ook een interface voorzien met uw systemen.