Ons bedrijf : Wie zijn wij ?

U bent hier: Home / Ons bedrijf / Wie zijn wij ?

COPHANA is een dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd in de farmaceutische logistiek en distributie (geneesmiddelen en voedingsstoffen).

 

In de distributieketen positioneert COPHANA zich tussen de farmaceutische laboratoria en de distributiepunten. Zoals weergegeven in onderstaande flowchart kan de distributie gebeuren via groothandelaars-verdelers of rechtstreeks naar de apotheken, ziekenhuizen, para-apotheken of gespecialiseerde verkooppunten. COPHANA telt meer dan zestig laboratoria onder zijn klanten.

Als logistiek totaalleverancier biedt COPHANA een compleet palet van diensten aan zoals opslag, voorbereiding van bestellingen, levering, facturatie, follow-up van operaties en diverse prestaties met toegevoegde waarde. We bepalen samen met u welk soort samenwerking u precies wenst en we ontwikkelen voor elke klant een aanbod op maat zodat we optimaal kunnen beantwoorden aan uw specifieke behoeften.

 

COPHANA is gevestigd in La Louvière (in Henegouwen – België) in een recent bedrijvenpark voor logistieke dienstverleners in de farmaceutische sector, dat ideaal gelegen is aan belangrijke verkeersaders.  COPHANA levert zijn diensten aan laboratoria die hun producten verdelen in Benelux, maar ook naar andere Europese bestemmingen.

 

COPHANA is een bedrijf in volle uitbreiding, dat zijn bedrijfsactiviteiten de voorbije drie jaar met meer dan 20 % heeft zien toenemen.